Δ. Αυγέρη: «Αυτή η Ευρώπη είναι ένα αποκούμπι για τους Έλληνες πολίτες ώστε να βρουν το δίκιο τους»

Δ. Αυγέρη: «Αυτή η Ευρώπη είναι ένα αποκούμπι για τους Έλληνες πολίτες ώστε να βρουν το δίκιο τους»

«Αυτή η Ευρώπη είναι ένα αποκούμπι για τους Έλληνες πολίτες ώστε να βρουν το δίκιο τους» τόνισε η Δώρα Αυγέρη υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στην εκπομπή  On Politics της naftemporiki tv με τον Φίλιππο Φιλιππακόπουλο,  σημειώνοντας ότι «ζητήματα όπως τα Τέμπη, το κράτους δικαίου, της αποψίλωσης της ελευθερία του λόγου στην χώρα μας μπόρεσαν να αναδειχθούν»

Παράλληλα τόνισε ότι «οι πολιτικές που ακολουθήθηκαν, δημιούργησαν ένα έλλειμμα εμπιστοσύνης στην ΕΕ και έστρεψε μεγάλη μερίδα του κόσμου στην ακροδεξιά. Εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ παλεύουμε να τσακίσουμε το αυγό του φιδιού. Άλλοι το τρέφουνε παριστάνοντας τους δήθεν φιλελεύθερους. Ο κ. Μητσοτάκης έχει εκθρέψει το φίδι της ακροδεξιάς»

«Στον ΣΥΡΙΖΑ είμαστε ξεκάθαροι, είμαστε παράγοντες ειρήνης και σταθερότητας», είπε επίσης αναφερόμενη στις γεωπολιτικές εξελίξεις.

«Xρειάζεται να επικρατήσει η σύνεση και η σωφροσύνη να μην υπάρχουν εντάσεις, να αποκλιμακωθεί η ένταση. Πρέπει να αναληφθούν διπλωματικές πρωτοβουλίες και να σταματήσει η ανθρωπιστική κρίση και να βρεθεί λύση και στο Παλαιστινιακό, στη λογική των δυο κρατών και στα σύνορα του 1967 κάτι που το ζητάει και ο ΟΗΕ» τόνισε.

Η ίδια επεσήμανε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη πρέπει «να σταματήσει να επικαλείται τις οικονομικές επιπτώσεις αυτών των εξελίξεων για να δικαιολογήσει τις δικές της πολιτικές στην οικονομία».

«Στην αρχή περνούσε, το να βαφτίζει ξενόφερτη την κρίση που παράγει η ίδια. Τώρα δεν περνάει» σημείωσε.

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved