Αγγλίδα ποδοσφαιρίστρια έγινε viral: Περισσότεροι από 22 εκατ. χρήστες είδαν το βίντεο της μεταγραφής της

Αγγλίδα ποδοσφαιρίστρια έγινε viral: Περισσότεροι από 22 εκατ. χρήστες είδαν το βίντεο της μεταγραφής της

Το όνομά της είναι Κέλσι Ρόουζ Μπάουερς και στους περισσότερους είναι άγνωστο. Σε 22 εκατ. ανθρώπους είναι πλέον γνωστό. Τόσοι και ακόμη παραπάνω είδαν στο Twitter το βίντεο της μεταγραφής της από την Πόρτσμουθ στην Μπόρνμουθ. Η νέα της ομάδας απλά την έβαλε να πει δύο λόγια στο Twitter και το video έγινε viral.

«Γεια σας παιδιά, είμαι η Κέλσι Μπάουερς και είμαι στην Μπόρνμουθ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω» είπε η 20χρονη και το Twitter πήρε… φωτιά. Περισσότεροι από 22,1 εκατ. χρήστες έχουν δει την όμορφη αλλά άσημη ποδοσφαιρίστρια να παρουσιάζεται και να μιλάει για τα όνειρά της.

Η Μπάουερς μάλιστα σκόραρε στο πρώτο της παιχνίδι και έδειξε με το … καλημέρα τις διαθέσεις της.

Η καριέρα της ξεκίνησε στη Νότια Ακτή, όπου πέρασε από τις τάξεις της Σαουθάμπτον και κλλήθηκε μια φορά στην ομάδα U16 της Αγγλίας. Παράλληλα με το ποδόσφαιρο δουλεύει ως μοντέλο στο πρακτορείο FORTE.

rose-3.jpg
rose-9.jpg

Η Μπόρνμουθ για την ιστορία βρίσκεται στην 4η κατηγορία του ποδοσφαίρου γυναικών στην Αγγλία και πλέον όλα τα παιχνίδια της είναι sold out λόγω της Μπάουερς. Η κοπέλα έχει προφίλ στο Instagram με σχεδόν 30.000 ακόλουθους και φαν της στα σχόλια της την αποκαλούν την πιο όμορφη ποδοσφαιρίστρια.

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved