ΣΥΡΙΖΑ: Οι δημόσιες δαπάνες για την Υγεία στην Ελλάδα είναι 2 μονάδες κάτω από τον μέσο όρο της ΕΕ

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δημόσιες δαπάνες για την Υγεία στην Ελλάδα είναι 2 μονάδες κάτω από τον μέσο όρο της ΕΕ

«Σύμφωνα με την Eurostat, για το έτος 2022, οι δημόσιες δαπάνες της Ελλάδα για την Υγεία ήταν 2 ποσοστιαίες μονάδες κάτω από τον μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (βλ. Πίνακα 1). Επιπλέον, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το ποσοστό των κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης που διοχετεύει η ελληνική κυβέρνηση στην Υγεία την κατατάσσει μόλις στη 18η θέση, στο σύνολο των 22 χωρών (βλ. Πίνακα 2)», γράφει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζοντας τη σημερινή σύγκρουση σχετικά με τη χρηματοδότηση της Δημόσιας Υγείας.

Διαβάστε σχετικά: Κασσελάκης: «Μίλησα για επένδυση στην Υγεία 5% του ΑΕΠ παραπάνω – Άσπονδοι συνέταιροι Γεωργιάδης και Νέα Αριστερά»

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

«Σύμφωνα με την Eurostat, για το έτος 2022, οι δημόσιες δαπάνες της Ελλάδα για την Υγεία ήταν 2 ποσοστιαίες μονάδες κάτω από τον μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (βλ. Πίνακα 1). Επιπλέον, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το ποσοστό των κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης που διοχετεύει η ελληνική κυβέρνηση στην Υγεία την κατατάσσει μόλις στη 18η θέση, στο σύνολο των 22 χωρών (βλ. Πίνακα 2).

Σε κάθε περίπτωση, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα βάλει άμεσα τέλος στον εφιάλτη. Δεν θα επιτρέψουμε στον Κυρ. Μητσοτάκη να παίζει τις ζωές των πολιτών στα ζάρια».

Διαβάστε επίσης:
Ποινική δίωξη στον Κωνσταντίνο Φλώρο για την επίθεση στον Βασίλη Γραμμένο

Στη Νίσυρο ο Κασσελάκης: Συνομίλησε με κάτοικους, άκουσε τα προβλήματα τους – «Για να κάνω εξετάσεις θέλω 1000 ευρώ»

Κεχαγιά: «Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το ΕΣΥ θα λειτουργεί υπέρ των πολιτών κι όχι υπέρ των ιδιωτών φίλων της ΝΔ»

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved