ΕΑΒ: Παρουσίασε αναπτυξιακά προγράμματα UAV στις Ένοπλες Δυνάμεις – Τι παρουσιάσεις εξοπλιστικών έγιναν στο ΓΕΑ

ΕΑΒ: Παρουσίασε αναπτυξιακά προγράμματα UAV στις Ένοπλες Δυνάμεις – Τι παρουσιάσεις εξοπλιστικών έγιναν στο ΓΕΑ

Τα ερευνητικά αναπτυξιακά προγράμματα UAV και συστήματα παρακολούθησης που υλοποιεί ή συμμετέχει στην υλοποίηση τους, παρουσίασαν εκπρόσωποι της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ) σε αρμόδιους επιτελείς της γενικής διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, του Γενικού Επιτελείου Στρατού, του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού και του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας.

Την αντιπροσωπεία της ΕΑΒ αποτελούσαν οι Αλέξανδρος Διακόπουλος (πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος), Δημήτριος Σκαλαίος (εντεταλμένος σύμβουλος Chief Restructuring Officer), Νικόλαος Κόκλας (διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης) και Κυριάκος Ενωτιάδης (τομεάρχης Ηλεκτρονικών).

Επίσης χθες, Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ) συνάντηση των εκπροσώπων της εταιρείας «HENSOLDT», κ. Gerardo Gomez Noval (Head of BD South of Europe), κ. Willem Johannes Van Den Berg (Engineer) και κ. Ioannis Daniil (Sales Director), με αρμόδιους επιτελείς του ΓΕΑ και σκοπός της συνάντησης ήταν η παρουσίαση εκ μέρους της εταιρείας, των λύσεων που προσφέρει στην αντιμετώπιση UAV.

Τέλος, την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ) συνάντηση του εκπροσώπου της εταιρείας «RAFAEL», κ. Μicha Ron (Corporate Regional Director) με αρμόδιους επιτελείς του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, του Γενικού Επιτελείου Στρατού και του ΓΕΑ και σκοπός της συνάντησης ήταν η παρουσίαση εκ μέρους της εταιρείας, των δυνατοτήτων του Air Defense System (ADS) «SPYDER», που κατασκευάζει.

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved