Μπάτλερ για τους Χιτ: «Είμαστε soft»

Μπάτλερ για τους Χιτ: «Είμαστε soft»

Οι Μαϊάμι Χιτ, την περασμένη σεζόν, κέρδισαν τις εντυπώσεις. Πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, κατάφεραν να κατακτήσουν την κορυφή στην Ανατολή και να φτάσουν στον πολυπόθητο τίτλο.

Φέτος, όμως, δεν παίζουν εξίσου καλά, ενώ και ο ανταγωνισμός στην Ανατολή έχει αυξηθεί. Αποτέλεσμα; Οι Χιτ να βρίσκονται πλέον στην 7η θέση, μετρώντας παράλληλα και 3 σερί ήττες.

Ο ηγέτης των Χιτ, Τζίμι Μπάτλερ, σχολίασε τα εξής για το θέμα: “Το κάνουμε συχνά το να μην παίζουμε καλά. Εϊναι σαν να περιμένουμε να συμβεί, με την κακή έννοια. Πιστεύουμε ότι είμαστε τόσο καλή ομάδα και ξαφνικά η πραγματικότητα μας χτυπάει και γινόμαστε ταπεινοί. Και χαίρομαι επειδή αυτό πρέπει να σου κάνει το παιχνίδι.

Είτε παίζουμε εντός είτε εκτός έδρας, με όποιον αντίπαλο και αν παίζουμε, μπαίνουμε στο παρκέ νομίζοντας ότι είμαστε καλοί και μετά συμβαίνουν πράγματα όπως αυτό. Είμαι χαρούμενος που μας συνέβη αυτό. Και αν δεν διορθώσουμε την νοοτροπία μας, ελπίζω να συνεχίσει να μας συμβαίνει”.

Κλείνοντας, ο Μπάτλερ τόνισε: “Δεν ξέρω πλέον ποια ομάδα θα εμφανιστεί στο παρκέ πριν από κάθε παιχνίδι. Είμαστε soft. Δεν βάζουμε το σώμα μας σωστά, αποφεύγουμε τις επαφές. Είμαστε soft γενικά.”

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved