ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ: “Χτύπησε τη μάνα του γιατί…ήρθε σε ερωτική επαφή με συμμαθητή του”

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ: “Χτύπησε τη μάνα του γιατί…ήρθε σε ερωτική επαφή με συμμαθητή του”

Αποκλειστική μαρτυρία γυναίκας στο CycladesLive.gr,  που βρισκόταν στο σημείο του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου την ώρα που η 44χρονη μητέρα πήγε να καταγγείλει τον ξυλοδαρμό από τον ίδιο της το γιο, Μας μετέφερε τα όσα άκουσε να διαδραματίζονται.

“Το παλικάρι πράγματι χτύπησε τη μητέρα του σύμφωνα με τα όσα έλεγαν. Τη χτύπησε μάλιστα γιατί την έπιασε  σε ερωτική επαφή με συνομήλικό  του, συμμαθητή του…. Έτυχε να είμαι στο αστυνομικό τμήμα από έξω όταν πήγε η γυναίκα και  άκουσα τα οσα έγιναν. Περνούσα από εκεί γιατί πήγαινα στις τουαλέτες που έχει  στο τμήμα από πίσω και βασικά είχε μαζευτεί ένα σωρό κόσμος εκεί..  Ο 17χρονος  μάλιστα νομίζω πως δεν είχε φύγει από το νησί όπως γράφτηκε. Ηταν εκεί στο Αστυνομικό Τμήμα.”

Το CycladesLive.gr, σας μεταφέρει την Αποκλειστική Μαρτυρία  που μόλις έφθασε στα γραφεία μας από κάτοικο του νησιού της Μυκόνου, διατηρώντας πάσα επιφύλαξη για την ορθότητα και την ισχύ της μαρτυρίας.

Να σημειωθεί σε κάθε περίπτωση, ότι η άσκηση βίας είναι καταδικαστέα από όλους και δεν αποτελεί τρόπο επίλυσης προβλημάτων και διαφορών σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση!!

ΠΗΓΗ: CycladesLive.gr

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved