Αντίο Μαρινάκη σε Φορτούνη: «Ο Ολυμπιακός έκανε κάθε προσπάθεια και κάθε αναγκαία υπέρβαση για να μείνει ο Κώστας»

Αντίο Μαρινάκη σε Φορτούνη: «Ο Ολυμπιακός έκανε κάθε προσπάθεια και κάθε αναγκαία υπέρβαση για να μείνει ο Κώστας»

Με ένα μήνυμα μέσω social media, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποχαιρέτησε τον Κώστα Φορτούνη από τον Ολυμπιακό. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ τονίζει πως η διοίκηση έκανε κάθε δυνατή υπέρβαση για να τον κρατήσει στην ομάδα, αλλά σέβεται την απόφασή του και κρατά ανοιχτή την πόρτα για την επιστροφή του.

Aναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη: Μετά από πολλά χρόνια με νίκες, χαρές, ευρωπαϊκές νύχτες μεγαλείου, θριάμβους και τίτλους αλλά και δοκιμασίες ήρθε η ώρα να αποχαιρετίσουμε τον Κώστα Φορτούνη, έναν ποδοσφαιριστή που έγραψε με το ταλέντο του χρυσές σελίδες στο βιβλίο της Θρυλικής μας Ιστορίας, με αποκορύφωμα την υπέρτατη στιγμή να σηκώσει το ευρωπαϊκό τρόπαιο έχοντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο Κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής της τελευταίας δεκαετίας ήρθε στον Ολυμπιακό από μικρό παιδί και αποχωρεί αρχηγός, επιτυχημένος ποδοσφαιριστής και εξαιρετικός οικογενειάρχης.

Ο Ολυμπιακός έκανε κάθε προσπάθεια και κάθε αναγκαία υπέρβαση για να μείνει ο Κώστας όμως πήρε μια άλλη απόφαση και όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού, που είναι και δική του δεύτερη οικογένεια, σέβεται αυτή την επαγγελματική επιλογή του. Και κανείς από την οικογένεια του Ολυμπιακού δεν πρέπει να πικραίνει αυτό το προσωρινό αντίο. Μόνο καλά λόγια.

Κώστα, σε ευχαριστούμε για τις αναμνήσεις και σου ευχόμαστε επιτυχίες, υγεία και όλα τα καλά στο νέο σου ποδοσφαιρικό ταξίδι.

Και όσο μακρινές και να είναι οι θάλασσες που επέλεξες να ξέρεις ότι πάντα έχεις μια θέση στο Λιμάνι της καρδιάς μας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved