Έγκλημα στην Ηλιούπολη. Μάνα και γιος βρέθηκαν νεκροί στο διαμέρισμα τους. Τα ευρήματα και οι μαρτυρίες

Έγκλημα στην Ηλιούπολη. Μάνα και γιος βρέθηκαν νεκροί στο διαμέρισμα τους. Τα ευρήματα και οι μαρτυρίες

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τετάρτης στην Ελληνική Αστυνομία όταν μέσα σε σπίτι στην οδό Θερμοπυλών στην Ηλιούπολη βρέθηκαν νεκρή μια 60χρονη γυναίκα και ο 36χρονος γιος της. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται πως και οι δυο έφεραν τραύματα από όπλο στο κεφάλι τους.

Αυτή την ώρα κανείς δε γνωρίζει τι ακριβώς έχει γίνει και οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν κανένα σενάριο. Προσπαθούν να διαπιστώσουν αν κάποιος από τους δυο δολοφόνησε τον άλλο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε ή αν στην περίεργη αυτή υπόθεση εμπλέκεται και κάποιο άλλο άτομο άρα μιλάμε για μια άγρια, διπλή, δολοφονία.

Οι πρώτες πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν πως μέσα στο σπίτι βρέθηκε μια κυνηγετική καραμπίνα. Αστυνομικές πηγές, πάντως, αναφέρουν πως όλα τα ενδεχόμενα θα ερευνηθούν καθώς η καραμπίνα βρέθηκε σε σημείο που (αν ήταν αυτοκτονία) δε δικαιολογείται, ενώ βέβαια θα πρέπει να διαπιστωθεί αν αυτή η καραμπίνα είναι και το όπλο του εγκλήματος.

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν πως μητέρα και γιος ήταν νεκροί εδώ και μέρες και εντοπίστηκαν απόψε λόγω έντονης δυσοσμίας που έβγαινε από το διαμέρισμα πρώτου ορόφου. Οι γείτονες ειδοποίησαν και η αστυνομία μπήκε στο εσωτερικό του με τη βοήθεια κλειδαρά.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές ενημέρωσης μάνα και γιος είχαν να δώσουν σημάδια ζωής από την περασμένη Πέμπτη ενώ και το σπίτι παρουσίασε «εμφανή εικόνα αναστάτωσης». Επιπλέον, οι ίδιες πηγές, ανέφεραν πως η πόρτα εισόδου του διαμερίσματος ήταν κλειδωμένη αλλά μια άλλη πόρτα (πιθανότατα μπαλκονόπορτα) ήταν ανοιχτή.

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved