ΕΜΕΤΟΣ! ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΟΡΔΟΣΑΛΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΕΚΓΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ! ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΡΔΗ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΒΛΑΧΟΥ! ΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΤΣΙΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΡΕΙ ΤΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ;

ΕΜΕΤΟΣ! ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΟΡΔΟΣΑΛΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΕΚΓΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ! ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΡΔΗ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΒΛΑΧΟΥ! ΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΤΣΙΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΡΕΙ ΤΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ;

Τα όσα αποκάλυψε το ΒΗΜΑ της Κυριακης για το έγκλημα στα Τέμπη, σχολίασε  ο Άρης Πορτοσάλτε.

Φυσικά μιλάμε για την είδηση ότι υπήρξε… μονταζιέρα στους διαλόγους που ακούσαμε πριν αλλά και μετά το τρομερό δυστύχημα που συγκλόνισε την Ελλάδα.

Αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε θέλησε να πει ότι το άρθρο δε μας λέει τίποτα νέο, αφού όλα αυτά είχαν ειπωθεί από τον περσινό Μάρτιο, κάτι όμως που δεν ισχύει.

Ο ίδιος τονίζει ότι όλες οι συνομιλίες έχουν δοθεί στη δικαιοσύνη, ενώ το ΒΗΜΑ αναφέρεται στους διαλόγους που έφτασαν και παίχτηκαν στα ΜΜΕ, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο, όλο το υλικό είναι διαθέσιμο και κανείς δεν… έκοψε και έραψε τίποτα.

Πορτοσάλτε: Επαναφέρει και πάλι το ανθρώπινο λάθος!
Ο γνωστός δημοσιογράφος, θέλοντας να παρέχει κάλυψη στην κυβέρνηση, θέλησε και πάλι να αναφερθεί στο ανθρώπινο λάθος και να το φέρει σε πρώτο πλάνο.

Την ώρα που όλοι γνωρίζουν ότι για την κατάσταση δε φταίει μόνο ένας, ειδικά με τα όσα επικρατούσαν στον ΟΣΕ και είχαν μάλιστα σταλεί πολλές επιστολές για κάποιο ενδεχόμενο δυστύχημα.

Όλα αυτά την ώρα που ο Κωσταντίνος Καραμανλής, μιλούσε στη Βουλή για ασφάλεια και έλεγε ότι θα έπρεπε να ντρέπεται όποιος λέει ότι δεν υπάρχει αυτή στις μεταφορές με το τρένο.

Πορτοσάλτε: Η αποδόμηση των κομμάτων της αντιπολίτευσης!
Φυσικά δε θα μπορούσε να μην κάνει και την επίθεσή του σε όσους λένε να… πέσει η κυβέρνηση μετά από αυτό το σκάνδαλο.

Λέγοντας ότι αν φύγει ο Μητσοτάκης, που γίνεται στοχευμένη επίθεση στο πρόσωπο του, θα έχουμε μία κυβέρνηση Ανδρουλάκη, Βελόπουλου και Κασσελάκη, τον οποίο και αποκάλεσε «ασχετίδη».

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν τι ακριβώς ήθελε να πετύχει ο κύριος Πορτοσάλτε, μιλώντας για μία αντιπολίτευση… παρωδία και ανθρώπους που θέλουν να διαλύσουν την Ελλάδα.

Ενώ δεν παρέλειψε να μας πει, ότι ο κόσμος τον σταματάει στο δρόμο και είναι ανήσυχος, προκειμένου να μη γίνει κάποιο… κακό και φύγει η κυβέρνηση που μας έχει βάλει σε μία σειρά, όπως αναφέρει.

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved