«Αν δεν έρθεις στο σπίτι θα σκοτώσω το παιδί»: Ο γυναικοκτόνος της Αμφιλοχίας κράτησε όμηρο τη 13χρονη κόρη του για να μπορέσει να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του

«Αν δεν έρθεις στο σπίτι θα σκοτώσω το παιδί»: Ο γυναικοκτόνος της Αμφιλοχίας κράτησε όμηρο τη 13χρονη κόρη του για να μπορέσει να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του

Συνταράσσουν οι αποκαλύψεις για τη νέα γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία με τον 42χρονο που έστησε καρτέρι θανάτου στην 37χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και τη δολοφόνησε με καραμπίνα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με θύμα μια νεαρή γυναίκα που συνέβη γύρω στις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Εκτιμάται ότι η παθολογική ζήλια πιθανολογείται, πως ήταν η αιτία της γυναικοκτονίας.

Η αστυνομία ενημερώθηκε από τους γείτονες που άκουσαν τους πυροβολισμούς. Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα είχε υποβάλει μήνυση για απειλές που είχε δεχθεί από τον 42χρονο. Το ζευγάρι είχε δύο παιδιά.

Ο δράστης φέρεται να κρατούσε όμηρο τη 13χρονη κόρη του ώστε να υποχρεώσει την άτυχη γυναίκα να γυρίσει στο σπίτι.

Οι απειλές που εξαπέλυε ήταν συνεχείς. Φέρεται μάλιστα να είπε στη γυναίκα: «Αν δεν έρθεις, αν δεν γυρίσεις στο σπίτι, θα σκοτώσω το παιδί».

Όσα είπε η μητέρα της άτυχης 37χρονης γυναίκας

«Πάει την Τρίτη το παιδί μου στην αστυνομία να υποβάλει μήνυση και αυτός εξαφανίστηκε. Πήγε στο σπίτι της γυναίκας γιατί έπινε (…)

Την χτύπησε, ήταν πρησμένο το μάτι της. Eξαφανίστηκε ο κύριος και δεν μπορούν να τον βρουν» είπε η μητέρα της άτυχης 37χρονης γυναίκας στο ΕΡΤNews.

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved