Μίτση Καρρά: Η σωσίας της Βουγιουκλάκη έφτασε στα 84 της χρόνια – Δείτε πώς είναι

Μίτση Καρρά: Η σωσίας της Βουγιουκλάκη έφτασε στα 84 της χρόνια – Δείτε πώς είναι

Η Μίτση Καρρά κλήθηκε να ενσαρκώσει την αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη και να την διπλοπροσωπήσει σε δύο θρυλικές σκηνές του ελληνικού σινεμά.

Ως σωσίας της εθνικής μας σταρ, η ομοιότητά τους ήταν τόσο μεγάλη που για πολλά χρόνια κανείς δεν αντιλήφθηκε ότι την βλέπαμε ως Αλίκη στη θέση της Αλίκης.

Η κατά κόσμον Mαλαμίτσα Καπετανοπούλου γεννήθηκε στην Ισμαηλία το 1940. Πατέρας της ο Γιώργος Καπετανόπουλος και μητέρα της η Κλεάνθη Σιφωνιού με καταγωγή από Σίφνο και Σύμη. Παντρεύτηκε το 1961 με τον Ελληνο-Αυστραλό Γιάννη Καρρά από τα Κύθηρα ο οποίος και την πήρε μαζί του στην Αυστραλία.

«Αυτά που λένε για την Αλίκη μην τα πιστεύετε – Ήταν σοκαριστική αυτή η απόφαση για εκείνη»

Το 1956 η Μίτση συμμετέχει στα Καλλιστεία και κατάφερε μεταξύ 450 κοριτσιών να φτάσει μέχρι την τελική πεντάδα. Κατόπιν, αφού σπούδασε σε σχολή μοντελίστ, εργάστηκε αρχικά στην οικογενειακή επιχείρηση βοηθώντας τη μητέρα της στη μαγειρική και κατόπιν ως μοδίστρα.

Μερικά χρόνια αργότερα, η Μίτση συνεργάστηκε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ντουμπλάροντας την ηθοποιό στις ταινίες “Η Δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά” και “Η Νεράιδα και το παλικάρι”.

Η ίδια συμμετείχε στις πιο δύσκολες σκηνές της Αλίκης Βουγιουκλάκη καθώς εκείνη ήταν τότε έγκυος στον γιο της, Γιάννη.

Η Μίτση Καρρά είχε μιλήσει για τη συνεργασία της με την Αλίκη σε παλαιότερη συνέντευξη: «Τότε η Αλίκη ήταν έγκυος στο Γιάννη της στα μέσα των γυρισμάτων της ταινίας ‘Η Νεράιδα και το Παλικάρι’. Οπότε ζητούσαν σωσία. Η Φίνος, με την οποία εργάστηκα δύο χρόνια, με χρησιμοποίησε στα δύσκολα και μακρινά πλάνα.

Είχαμε τις καλύτερες σχέσεις. Με αγαπούσε και εκτιμούσε αυτό που έκανα. Ήταν γενναιόδωρη και πολύ καλή με τους συνεργάτες της. Το ίδιο και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ. Περάσαμε όμορφα στην Κρήτη», είχε δηλώσει η ίδια στη «Απογευματινή».

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved