ΑΕΚ: Από την Τετάρτη (27/3) τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Από την Τετάρτη (27/3) τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Από αύριο (27/3) θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα της ΑΕΚ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, για την 4η αγωνιστική των playoffs της Super League. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η «Ένωση», αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 12.00 θα τεθούν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα της ομάδας μας με τον ΠΑΟΚ (7/4 – 20.30), στην OPAP ARENA.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει διαδικτυακά, αλλά και τηλεφωνικά από την Ticketmaster, στο 2111981535 και για την αγορά τους είναι υποχρεωτική, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η αγορά / κατοχή Κάρτας Φίλου ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά απαιτείται να καθίσουν σε ξεχωριστή θέση και κατά συνέπεια είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίου. Όποιος φίλος της ΑΕΚ επιθυμεί να αγοράσει εισιτήριο σε θέση για ΑΜΕΑ με αμαξίδιο, μπορεί να επικοινωνήσει με το Τμήμα Εισιτηρίων της ΠΑΕ μόνο με e-mail στη διεύθυνση .

Την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσει το εκδοτήριο της OPAP ARENA (στη Νοτιοδυτική πλευρά του γηπέδου) ως Information Desk από τις 17.00 έως και την έναρξη της αναμέτρησης.

Εφιστούμε την προσοχή στους κατόχους εισιτηρίων (απλών και διαρκείας) ότι έχουν τεθεί σε εφαρμογή αυστηρές διατάξεις Νόμου σχετικά με την υποχρέωση τους σε επίδειξη εγγράφων ταυτοποίησης προσώπου και επιβολή ποινών και κυρώσεων τόσο στους παραβάτες όσο και στην ΠΑΕ.

Αυτονόητη η απαγόρευση χρήσης και ρίψης οποιουδήποτε αντικειμένου στον εσωτερικό και περιβάλλοντα χώρο της εγκατάστασης της OPAP ARENA που επιφέρει ποινές φυλάκισης, προστίμου και απαγόρευσης εισόδου στους παραβάτες, καθώς και εξοντωτικές ποινές προστίμου και κεκλεισμένων των θυρών στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Επίσης, απαγορεύεται η είσοδος στο γήπεδο με σακίδιο μεγαλύτερο σε διαστάσεις από κόλλα Α4.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα:

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved