Цитат на деня: Успех не е да те назначи Доган за милиардер или да пазиш клипчета на политици и магистрати

Цитат на деня: Успех не е да те назначи Доган за милиардер или да пазиш клипчета на политици и магистрати© Велко Ангелов

Успех не е да те назначи Ахмед Доган за милиардер, да пазиш клипчета как политици се срещат с някой или с някоя, с кой си лягат, как магистрати си лягат с някоя. Успех не е да си купиш диплома от Югозападния университет.

С тези думи депутатът от “Продължаваме промяната – Демократична България” Христо Петров – Ицо Хазарта се обърна към съпредседателя на ДПС Делян Пеевски с призив да даде телевизионно интервю, в което да обясни какво за него е успехът и дали той се чувства успешен. Пеевски не дава интервюта, като едва в този парламент започна да прави изявления в кулоарите на парламента, които през последните няколко месеца станаха всеки работен ден.

Христо Иванов: Пеевски иска да вземе управлението за заложник с езиково-терористична дейност

Христо Иванов: Пеевски иска да вземе управлението за заложник с езиково-терористична дейност

“Много се надявам той да прояви смелост и да се появи в телевизионно интервю, защото иначе само тълкуваме думите му. Нека прояви мъжество и да се яви в интервю, а не да казва само каквото е наизустил от написаното от Велислава (бел. ред. дългогодишният пиар на ДПС Велислава Кръстева)”, добави Петров.

Той коментира и словесните атаки на Пеевски към “Продължаваме промяната – Демократична България” след предложения на ГЕРБ меморандум за управленските цели след ротацията. Според Петров “реакцията му е показателна и колкото по-често се показва, толкова по-добре”. По думите му съпредседателят на ДПС не случайно прави някои изявления, в които показва добри чувства към коалицията.

“Колкото повече този човек обяснява, че харесва нас, толкова повече нашият авторитет пада”, допълни Христо Петров.

Пеевски въведе руските пропагандни клишета в българското медийно пространство

Пеевски въведе руските пропагандни клишета в българското медийно пространство

Той подчерта, че човек трябва да е много внимателен, когато говори за Пеевски. По думите му след предишни критики, които е отправил към него, в редица сайтове са излезли фалшиви новини за него.

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved