Клуб “Ускорение” ще представи мерки за развитието на страната пред управляващите

Клуб “Ускорение” ще представи мерки за развитието на страната пред управляващите© Велко Ангелов

Владислав Панев при представянето на клуб “Ускорение”

Създаденият наскоро надпартиен клуб “Ускорение”, чийто инициатор е бившия съпредседател на “Зелено движение” и депутат от “Демократична България” Владислав Панев, предложи мерки с цел ускоряване на развитието на страната. От клуба смятат, че те са изпълними за 9 месеца. Свързани са с насърчаване на конкурентността, свобода на пазара и прозрачни отношения между бизнеса и държавата.

Заявката при представянето на клуба бе да събира единомишленици, бизнесмени и депутати от различни сили, които да генерират идеи за развитието на страната, а фокусът е върху бизнеса, здравеопазването, образованието и културата.

“Ускорение” започва срещи от утре с ръководствата на парламентарните групи от мнозинството, с партиите и институциите, които споделят същата представа за бъдещето на страната. Скоро ще бъде представен и цялостен план за ускорено развитие на България.

"Демократична България" ще пробва да мине вдясно и да се сплоти преди нови избори

“Демократична България” ще пробва да мине вдясно и да се сплоти преди нови избори

Приоритетите са разделени в 10 направления: Енергетика, Здравеопазване, Земеделие, Пазар на труда, Образование, Транспорт, Предприемачество, Българи в чужбина, Нови пазари, Управление на отпадъците.

CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved