Стрийщина знову була під загрозою атаки: багато ракет летіло на Львівщину

Стрийщина знову була під загрозою атаки: багато ракет летіло на Львівщину

Російські військові продовжують ракетний терор мирного населення України. Ворог знову цілиться в об’єкти енергетичної та критичної інфраструктури. Відомо, що частина крилатих ракет, запущених окупантами, летіла у напрямку Стрия.

Читайте також Крилаті ракети залетіли до України: що відомо про пуски та куди цілить ворог

Частина ракет летіла на Львівщину

Близько 5 ранку стало відомо, що російські ракети полетіли на Львівську область. Так, о 04:58 глава Львівської ОВА Максим Козицький сповістив про те, що летять “Кинджали” у напрямку регіону. Через три хвилини уточнив, що на Стрий.

Вже о 05:07 Максим Козицький зазначив, що у повітряному просторі Львівщини ще є ракети. Через кілька хвилин уточнив, що наразі вони змінили курс у напрямку Тернопільської області. Водночас закликав мешканців не покидати безпечних місць.

О 05:22 сповістив про групу крилатих ракет, які з Рівненщини летіли на Львівщину. А ще через кілька хвилин уточнив, що вони також курсують у напрямку Стрийщини.

Близько пів на 6 також стало відомо про вибухи, які пролунали в Івано-Франківській області. Під ударом міг бути Бурштин. Практично відразу ж місцеві мешканці сповістили, що в області спостерігають різкі стрибки в електромережі.

Уночі росіяни атакували Стрийщину “Шахедами”

  • Максим Козицький о 02:14 повідомив про загрозу ударних БпЛА для мешканців Львівської області.
  • О 02:33 він зазначив, що “Шахед” ворога зайшов у повітряний простір Львівської області. Глава ОВА закликав мешканців перебувати в укриттях або дотримуватися правила двох стін.
  • О 02:40 він зазначив, що Стрий і Стрийський район повинні бути обережними. А через 10 хвилин сповістив, що в області працбє ППО. Тому він закликав мешканців зберігати інформаційну тишу.
  • О 03:10 написав, що ще декілька “Шахедів” у повітряному просторі Львівської області. Вони також курсували у напрямку Стрийського району.
CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved