Вважає її дівою української сцени: Христина Соловій переспівала культовий трек Ірини Білик

Вважає її дівою української сцени: Христина Соловій переспівала культовий трек Ірини Білик

Христина особисто попросила дозвіл на виконання цього треку. До того ж дівчина була дуже щаслива отримати позитивну відповідь і заспівати на сцені хіт діви української сцени.

До слова Соловій чесно сказала, чи отримує прибуток з російських стримінгів, де розміщені її пісні

Який культовий трек Білик переспівала Соловій

Дівчина опублікувала відео власного виконання найгучнішого хіта Ірини Білик “А я пливу”. Христина зізналася, що виросла на піснях артистки, і саме вони стали поштовхом для Соловій мріяти про кар’єру музиканта. Співачка дуже вдячна за це Білик та щиро вважає її “дівою української сцени”.

Дякую, Ірино Білик, за всі українські пісні, які ти нам подарувала. Вони також були саундтреками моїх мрій стати співачкою. Безмежно дякую за дозвіл виконати одну з найулюбленіших – “А я пливу”. Якщо мене спитають, хто моя діва на українській сцені, я без вагань скажу – Ірина Білик,
– підписала відео Христина.

Варто зазначити, що пісня “А я пливу” є одним з найбільших хітів Ірини Білик. Цей трек вона записала у 1997 році. До того ж на пісню був знятий і кліп.

Ірина Білик – “А я пливу” : дивіться відео онлайн

Хто ще з артистів переспівав хіти Ірини Білик

  • У 2015 році виконавець Alekseev вирішив зробити Ірині Білик подарунок. У день її народження артист випустив одночасно кавер і відеокліп на відому “А я пливу”. Цікаво, що саме цей переспів і став початком його музичної кар’єри.
  • У 2020 році українська співачка і скрипалька Ассія Ахат переспівала знаменитий хіт Ірини Білик “Ти мій” на честь його 25-річчя. Пісня отримала нове дихання, більш сучасне звучання і невід’ємну рису творчості Ассії – партію на скрипці. Сама ж Білик назвала нову версію пісні “неймовірною схожою на оригінал”.
CosmoNews

Comments are closed.

CosmoNews@2020. All Rights Reserved